Kamilla Monies

Jeg kommer oprindeligt fra underholdningsbranchen, hvor jeg i rigtigt mange år har arbejdet med musik, film og mode. De sidste 18 år har jeg lavet nogle af de største TV-shows i Danmark. 

I hele mit liv, er jeg blevet opfordret til at arbejde med mine healende hænder, men jeg har aldrig fundet den behandlingsform, der passede til mig og mit liv. Et tilfældigt møde startede det hele og førte mig til den første uddannelse, nemlig ALT-uddannelsen. 

ALT – Ansigtsløftningsteknik ramte præcis det, jeg længe havde søgt efter, méd blid og meningsfyldt behandling, som kan gå langt dybere end man først tror, med de mest fantastiske resultater. Og det stopper ikke her, for jeg har efterfølgende også uddannet mig som organmassør, som jeg syntes er rigtig spændende. Organerne i vores krop er hele det maskineri, som får os til at leve og udkomme hver dag, uden at vi egentlig gør andet end at fylde mad og drikke i vores system.

Om ikke så længe kan jeg også sætte bindevævsmassør på mit CV, samt uddannelsen som fødselsterapeut, som jeg er færdiguddannet som i september 2021.

I den forbindelse har jeg et mål om at specialisere mine uddannelser til bl.a. at kunne behandle spædbørn og deres mødre. Mange små nyfødte har problemer med tarmene og fordøjelsen, og ved enkelte greb kan jeg lette disse problematikker. Jeg har haft de dejligste oplevelser på dette område.

Jeg oplever rigtig mange mennesker omkring mig, stresse rundt og kæmpe med en del småskavanker. Mit mål er at gøre hver dag til den bedste dag for alle de mennesker. Give dem en oplevelse af total afslapning, mens jeg afspænder og forynger deres udseende, eller sørger for at de ikke går rundt med sure opstød, og ondt i maven eller hvad de nu kæmper med.

Jeg mener, at disse behandlingsform kan gøre noget rigtig godt for alle mennesker omkring mig uanset køn og alder.

Alle behandlinger giver mig rigtig meget glæde og energi. Derfor har jeg droslet ned for mit arbejde i TV-branchen, og behandler nu både i dagtimerne, tidlige aftener og i weekenderne, efter aftale.